It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes

Maandag 1 April  lanceren wij onze niewe website ( store)

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat u als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden.

Wij hopen u dan nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken over onze mooie producten. Meer informatie volgt snel.


Welkom bij Craft Drinks.

Craft Drinks is gespecialiseerd in premium softdrinks.

Fentimans, Qcumber,  Yum Cha, Elixia en Highland Spring Water.

 

Op deze site vindt u een overzicht van onze producten.

 

Heeft u een winkel, restaurant, hotel, cruiseschip, kantine, cafe, ziekenhuis, cocktailbar, gevangenis, herberg of iets waar u met onze producten uw gasten wilt opvrolijken, stuur dan via de contactpagina een berichtje dan kijken we hoe we u gaan helpen.

Bent u al klant bij ons, log dan in om uw bestelling te plaatsen.

 

Wij versturen geen producten aan particulieren. Neem echter wel contact op als u een product van ons niet in u buurt kunt vinden.

 

 

 

 

Een levendige diep bessen kleur en een aroma van vers geplukte fruit. Een smakelijke combinatie van knapperige appel en bramensap combineren om een authentieke en fruitige smaak.

 

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten geven deze drank een levendige rode bes kleur met een aroma van vers geplukte frambozen. Vet en elegant, wordt deze drank vol met taart verse frambozen smaken en een subtiel licht en verfrissende afdronk.


Een bleke, groene vloeistof. Sweet op de neus, met een lichte geur en delicate bloemige aroma's, het leveren van een schone, volle smaak.

“De typisch Britse drankje. Perfectie”- Living North.

Gemaakt met robijn rode grapefruit en kinine voor een tonic dat is verfrissend droog en fris. Meng met Gin of wodka voor een verfrissende en pittige lange drankje. Kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Deze veelzijdige tonic is speciaal gemaakt met een delicate infusie van natuurlijke plantaardige en kinine voor een schone en evenwichtige smaak. De delicate smaakprofiel verbetert en versterkt de prachtige botanische van premium dranken, zodat de geest van de held.